ÇORUM / BAYAT - Atatürk İlkokulu

Mrt

Öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında oluşturulan sergi ziyarete açılmıştır. Öğrencilerimizin emekleri ile oluşturulan sergiye tüm Bayatlıları bekliyoruz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında, velilerimizin katkılarıyla dönem sonu kermesi düzenlendi. Maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında, okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri ve öğretmenimiz Mustafa ADA tarafından oluşturulan sınıf müzesi ziyarete açılmıştır. Ülkemizin ve bölgemizin yakın tarihi hakkında öğrenci ve velilerimizde farkındalık oluşturmayı amaçlayan müzeye tüm Bayatlıları bekliyoruz.

May

Gençlik ve Spor İlçe  Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu ''Geleneksel Çocuk Oyunları" sportif faaliyetleri çerçevesinde üç ayrı dalda yarışan öğrencilerimiz birinciliği diğer okullara kaptırmadılar.

Nis

Öğrencilerimizde sıfır atık bilincini geliştirmek ve okuma kültürüne katkı sağlamak amacıyla atık malzemelerden yapılan "Sıfır Atık Kütüphanesi" okulumuzun ikinci katında kuruldu. Değerli öğretmenlerimizin emek ve gayretleriyle oluşturulan kütüphanemiz öğrencilerimizin kullanımına hazır hale getirildi.

Nis

Kütüphane Haftası kapsamında okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri İlçe Kütüphanemizi ziyaret ederek kitap okuma etkinliği düzenledi.

Ock

EYLÜL AYINDA BAŞVURUDA BULUNDUĞUMUZ "OKULUM TEMİZ BELGESİ", OKULUMUZDA YAPILAN HAZIRLIK VE ÇALIŞMALARIN DENETİMİNDEN SONRA, OKULUMUZ UYGUN BULUNDU VE OKULUMUZA VERİLDİ. EMEĞİ GEÇEN YÖNETİCİ, ÖĞRETMEN VE YARDIMCI HİZMETLER PERSONELLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.